Categoria: 

Tipus de plat: 
Estació: 
Dificultat: Fàcil
Valoració: **** 4/5 (2 valoracions)
Etiquetes:     

Ingredients

  • Llom de bacallà tallat a daus
  • Farina de ametlla
  • Ou
  • Oli de oliva

 2 racions

Elaboració

Primer de tot hem de tenir el bacallà previament remullat de la manera tradicional i coneguda
Preparem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un bol amb la farina de ametlla i un altra bol amb ou batut
Posem els daus de bacallà al bol de la farina de ametlla i els impregnem be
Seguidament els passem al bol del ou batut
Un cop el oli ben calent i anem fregint els daus de bacallà ben rossos
Un cop fregits els escorrem be del oli i cap a taula
És un plat ben sencill de arrebossat , però amb la diferencia del gust de la ametlla, que segur que trobareu interessant i diferent.

 30 min.